20 augusti 2017
14:15

Jitex Mölndal BK Lila

Referat: Älvängens IK - Jitex Mölndal BK Lila

Höstpremiär nummer två och förhoppningarna var stora på en riktigt fin insats. Matchen spelades på gräset trots det myckna regnandet vilket passar oss perfekt. Vi öppnade matchen i ett rasande tempo och dödar matchen första kvarten.
Anfallsspelet är förstklassigt och vi hotar på alla fronter, måste vara en mardröm för försvarande lag när det inte räcker med att ta bort en spelare. 6-0 efter första perioden och 11-1 efter två perioder är helt fantastiskt. Med detta ska vi veta att Jitex låg före oss i tabellen och de var stundtals vassa, Tilda räddade minst 4-5 kanonlägen. Matchen slutade 14-3 vilket innebär att vi gjorde 21 mål denna helg på de två matcherna och massor med olika målskyttar. För oss som följt tjejerna på nära hand i sommar är inte överraskade, det har hänt massor. Vi är numera ett väl sammansvetsat lag, alla sliter för varann och de spelar med ett helt annat självförtroende.
I dagens match är det svårt att lyfta fram någon enskild, alla kvitterar ut höga betyg.
Blir mycket spännande att se om vi kan bibehålla detta fyrverkeri framöver...